Google претрага

Данас сам нахранио гладно дете...

Данас сам нахранио гладно дете...
помозите у борби против глади...

понедељак, 22. септембар 2008.

Прво гласање је (успешно) завршено...


Објављују се
званични резултати гласања у вези са новом професорицом српског језика, Аном М. Петровић


Од 03.09.2008. па до дана 20.09.2008, докле је трајало гласање, укупно је гласало 10 читалаца Дневника. На питање Шта мислите о новој професорици српског језика? 8 читалаца (или 80%) означило је Супер је..., 1 читалац (или 10%) означио је Тешко пратим..., и 1 читалац (или 10%) означио је Не постоје речи за моју мржњу.... Одговор Није лоша... није означио ниједан читалац. С тим у вези закључили смо, одлуком демократске већине, да је нова професорица српског језика која нам предаје СУПЕР и да је не би требало мењати до краја четврте године.
Валидност овог гласања неће се доводити у питање, упркос томе што постоји основана сумња да је неко страно лице (које не припада одељењу) гласало. То закључујемо јер усменим испитивањем свих ученика у одељењу нисмо пронашли ниједног који би означио одговор 4 (Не постоје речи за моју мржњу...) тј. да овај глас може и да се поништи. Мислим да би се и апсолутна већина сложила са овом констатацијом.
Како ће се ситуација даље одвијати, видећемо у наредним постовима :) Дакле, пошаљите коментаре у вези са гласањем, да бисмо видели и ваше мишљење поводом тога.

Нема коментара:

Powered By Blogger